Erotikacentrum   |   Online Szexshop   |   Tutti Frutti szexshop
BEJELENTKEZÉS
  E-mailcím: Jelszó:
Kapcsolat  |   ÁSZF  |   Adatvédelem
LINDA     VARZS     TS SZONI      
Hajszín:
Kor:
Online Szexshop
2013.07.24.

Online Szexshop

Megnyílt az új online szexshopunk! Több mint 6000 termékkel várunk az oldalon! Látogass meg minket!

Kellemesest
2011.11.20.

Kellemesest


Szexapró
2011.11.20.

Szexapró


Adatvédelem

Adatvédelmi állásfoglalás:

A weblap üzemeltetője, a Levélpressz Kft. Az oldal üzemeltetése során tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát és mindenben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint jár el. A törvény által elõírt tájékoztatási kötelezettségnek az alábbiakban teszünk eleget.

1. A regisztráció során megadott személyes adatok:

A regisztrálás során olyan adatokat ad meg számunkra, amelyek az Avtv. 2. § 1. pontjában foglalt meghatározás szerint személyes adatoknak minõsülnek. Az adatok megadása önkéntes, azok vonatkozásában az adatkezelő a Levélpressz Kft., amely az adatok kezelése során adatfeldolgozót nem vesz igénybe. Az adatok kezelésének célja, hogy az Ön érdeklődésednek megfelelő üzleti ajánlatokat, információkat juttassunk el.

A regisztráció során felvett adatokat kizárólag a megjelölt célból, az ajánlatok eljuttatása végett tároljuk és használjuk fel, azokat előzetes engedélye ill. a törvényben meghatározott esetek kivételével sem a hirdetők, sem más harmadik személyek számára nem tesszük hozzáférhetővé, valamint magunk sem használjuk fel a fent megjelölt céltól eltérő módon. A Felhasználási Feltétek szerint, meghatározott esetekben jogunk van az azonosító (s ezzel az Ön által megadott személyes adatok) törlésére ill. az azonosító inaktívvá állítására. Ezen adatkezelésekhez jelen Adatvédelmi Elvek tudomásulvételével hozzájárul.

A regisztráció során az Avtv. 2. § 2. pontja szerint különleges adatok (a faji eredetre, a nemzeti, nemzetiségi és etnikai hovatartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más meggyõzõdésre, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, a szexuális életre, valamint a büntetett elõéletre vonatkozó személyes adatok) megadását nem kérjük.

A regisztráció során megadott adatokat a rendszer segítségével bármikor helyettesítheti és törölheti is. Az adatkezeléssel kapcsolatos bármely kérdését az titkarsag@5555.hu címen várjuk; a beérkezõ kérdésekre munkatársunk a lehető leghamarabb megadja a választ.

2. Aktivitásra vonatkozó adatok

A szolgáltatásunk használatával kapcsolatos adatokat a Felhasználási Feltételek 3. pontja szerint rendszerünk rögzíti. Ezen adatokhoz kizárólag egyedi azonosító és jelszó segítéségével a felhasználó, valamint az oldalt üzemeltető Levélpressz Kft. fér hozzá. Az adatkezelés célja a Felhasználási Feltételek által meghatározott kötelezettségek teljesítése (megrendelések teljesítése, azonosító deaktiválása, stb.); az adatokat az Ön elõzetes engedélye ill. a törvényben meghatározott esetek kivételével sem a hirdetők, sem más harmadik személyek számára nem tesszük hozzáférhetővé, valamint magunk sem használjuk fel a fent megjelölt céltól eltérõ módon. Jelen Adatvédelmi Elvek tudomásulvétele ezen adatkezeléshez való hozzájárulását is jelenti. Az aktivitásra vonatkozó adatok törlését az 1. pont szerint végezheti el: az aktivitásra vonatkozó adatok a regisztráció során megadott személyes adatai törlésével együtt törlődnek.

3. Forgalmi adatok

A weboldal használata során egyes adatok (böngészõ típusa, használt számítógép IP-címe) naplófájlban rögzülnek. A naplófájlban található adatok - amennyiben azok meghatározott természetes személlyel összefüggésbe hozhatók - személyes adatnak minősülnek. A forgalmi adatok kezelésének célja a weblap ill. szolgáltatásunk fejlesztése. A naplófájlhoz ill. az abból statisztikai célból készült adatokhoz csak Õn és az oldal üzemeltetője fér hozzá; azokat előzetes engedélyével ill. a törvényben meghatározott esetek kivételével sem a hirdetők, sem más harmadik személyek számára nem tesszük hozzáférhetővé, valamint magunk sem használjuk fel a fent megjelölt céltól eltérő módon. Jelen Adatvédelmi Elvek tudomásulvétele ezen adatkezeléshez való hozzájárulást is jelenti.

Megjelent a Tutti Frutti Party 288. szma!
2015.03.25.

Megjelent a Tutti Frutti Party 288. szma!

Megjelent a Tutti Frutti Party magazin legjabb szma, keresd az jsgrusoknl!

Kezdőlap  |   Hirdetés feladás  |   Shop  |   Fiókom  |   Kapcsolat  |   PSC amatőr
© 2010 tuttifruttishop.hu - minden jog fentartva - üzemeltető Levélpressz Kft. | A webáruházat készítette: WEB Verzum